Whiteboard Animatie Video

Een whiteboard video/animatie laten maken voor je bedrijf

Een whiteboard video/animatie laten maken voor je bedrijf


Hierbij kun je denken aan een simpele bedrijfsboodschap of iets authentieks of juist complexe boodschappen.

Het grote voordeel van een whiteboard video/animatie is dat het boeiend is om naar te kijken dus 85% kijkt het ook helemaal af en het blijft ook nog eens hangen.

Tekeningen, logo en bestaande foto’s, alles kan gebruikt worden om een boodschap duidelijk te maken, vaak binnen 2 minuten Vaak word het schetsmatig en doeltreffend communiceren genoemd. De stijl is eigenlijk relatief simpel en daarom kan het ook tegen geringe kosten gerealiseerd worden.

Wij van agentschaphenkmichelbrink werken volgens een plan, dit houdt in dat we eerst een gesprek hebben met de potentiele klant. Hier wordt duidelijk wat er verwacht wordt en welke tekst belangrijk is en worden eventueel logo en foto’s uitgewisseld.

Alles is mogelijk met whiteboard video/animatie om je boodschap overzichtelijk en toch eenvoudig in beeld te zetten. De aandacht trekken en houden dat is de kunst, maar annimatie is zo leuk en beweeglijk dat je bijna automatisch helemaal afkijkt. En dat is nu precies wat je wil bereiken, je boodschap helder en niet saai overbrengen.

Wil je meer informatie over ons werk dan kun je hier klikken en bestellen of informatie aanvragen.