Over ons

Agentschap Henk Michelbrink adviseert en begeleidt ondernemers

Brug over water A.H.M

Agentschap Henk Michelbrink

Samen naar een succesvol bedrijfHet valt vandaag de dag niet mee om jezelf als ondernemer te onderscheiden van anderen. De concurrentie is groot, en veel bedrijven volgen dezelfde off- en online weg om klanten te werven en te behouden. De huidige Corona crisis maakt het zakendoen ook nog eens een stuk lastiger. Het is daarom belangrijk om jouw bedrijf op te laten vallen. Ervoor te zorgen dat relaties graag zaken met je blijven doen, en dat klanten blijven terugkomen. Wij van Agentschap Michelbrink adviseren en begeleiden al jarenlang ondernemers op hun weg naar een succesvol bestaan. Dat doen wij op verschillende manieren. Van bloggen tot whiteboard animatievideo’s en van affiliate marketing tot persoonlijke benadering. Samen zorgen wij ervoor dat jij jezelf beter in de digitale markt kan profileren.

De kracht van een agentschap

Gelukkig hoef je als ondernemer niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden. Agentschap Henk Michelbrink houdt zich al sinds de jaren zeventig bezig met het ondernemerschap. De wereld is door de jaren heen enorm veranderd en wij zijn daarin meegegroeid. De digitale markt is enorm belangrijk geworden. Niet alleen om nieuwe klanten te werven, maar vooral ook om bestaande klanten en zakenrelaties te behouden. Ons enige doel is, om jouw bedrijf zo succesvol mogelijk te laten zijn. Wij houden ons onder andere bezig met affiliate marketing, het maken van whiteboards voor jouw bedrijf, en met het schrijven van promotionele blogs. Als ondernemer heb jij natuurlijk tal van ideeën om je doelstellingen te verwezenlijken. Dat is ook logisch. Jij kent alle ins en outs van je bedrijf. Het maakt hierbij niet uit of je ZZP-er bent, een eenmanszaak runt of de leiding hebt over een groot aantal collega’s. Het is altijd verhelderend, wanneer een ander persoon met je meedenkt en zijn eigen inzichten met je deelt. Een goede sparringpartner is eigenlijk onmisbaar wanneer je streeft naar een succesvolle onderneming. Agentschap Henk Michelbrink biedt jou een heel pakket aan mogelijkheden om jouw doelen te behalen.

Promotie voor jouw bedrijf via affiliate marketing

Een van de meest doeltreffende manieren om jouw bedrijf te promoten, is het inschakelen van een affiliate agentschap, zoals Henk Michelbrink. Wij zorgen er online voor dat jouw handelsonderneming door een breed publiek gevonden wordt. Dat doen wij via onze webwinkel. Er wordt een affiliate link geplaatst naar de producten die jij verkoopt. Bovendien krijgt de zoeker informatie over jouw bedrijf te zien. Affiliate marketing is dé manier om potentiële klanten te werven voor jouw producten. Deze vorm van promotie levert jou als ondernemer grote voordelen op:

 • Geen moeilijke handelingen om te adverteren voor je bedrijf of producten om klanten naar jouw website te krijgen
 • Groter bereik van potentiële klanten
 • Ondersteuning en adviezen vanuit ons agentschap
 • Meer naams- en productenbekendheid
 • Meer naams- en productenbekendheidMeer omzet door meer verkoop van je producten

Een voorbeeld van onze werkwijze?

Momenteel wordt er veel online gezocht naar Corona preventieschermen. Dat is logisch, aangezien de preventieschermen zowel medewerkers als klanten en zakenrelaties beschermen tegen allerlei virussen. Bovendien zijn er steeds meer voorstanders van dit soort beschermingsmiddelen. De zoekers krijgen in de webwinkel veel relevante informatie over de Corona preventieschermen. Hiermee wordt de aandacht van potentiële klanten vastgehouden.

Vervolgens kunnen zij de link volgen naar de spatschermen die voor hen interessant zijn. Daar is ook de mogelijkheid om te bestellen. De webwinkel is dus één manier om jouw bedrijf bij een breed publiek op de kaart te zetten. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden, die wij graag persoonlijk met jouw bespreken.

Versterk je bedrijfsbekendheid met whiteboard animatievideo’s

Animatievideo’s zijn dé manier om klanten en zakenrelaties snel, helder en in korte tijd te informeren. Wil jij je bedrijf, product of dienst promoten? Wil je complexe onderwerpen eenvoudig uitleggen? Zie jij een animatievideo als een onmisbaar onderdeel van je marketing pitch? Mensen zijn over het algemeen visueel ingesteld. Een korte getekende film trekt de aandacht van kijkers. De boodschap in een whiteboard animatievideo blijft beter in het geheugen hangen dan een lang geschreven tekst. Meestal duren de video’s niet langer dan 1 tot 1,5 minuut. In die korte tijd wordt de kernboodschap getoond door middel van een echte hand die op papier tekent. Je kan een whiteboard animatievideo eenvoudig naar je website downloaden, zonder dat deze te veel ruimte in beslag neemt.

Ook op social media worden deze korte filmpjes veel bekeken en gedeeld. Agentschap Henk Michelbrink kan voor jou een whiteboard animatievideo maken, die jouw boodschap kort en krachtig overbrengt. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een handleiding voor een bepaald product of een uitleg over de dienstverlening van je bedrijf. Ons agentschap is van alle markten thuis. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen visueel worden gemaakt voor klanten, collega’s en zakenrelaties. Na het bespreken van jouw wensen gaan we voor jou aan de slag.

Laat het licht schijnen op jouw bedrijf

Een van de handelspartners van Agentschap Henk Michelbrink is Led Bedrijfsadvies. Dit bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het geven van advies en de levering van allerlei soorten Led-verlichting. Led Bedrijfsadvies richt zich voornamelijk op bedrijven die de verlichting willen vervangen. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine ruimte of een groot pand gaat. Led Bedrijfsadvies kan jou altijd een advies op maat geven. Het vervangen van gloeilampen, halogeenlampen of spaarlampen door Led-verlichting in jouw bedrijfspand heeft tal van voordelen.

 • Minder stroomkosten. Een Led-lamp is ongeveer tien keer zuiniger dan een halogeenlampLangere levensduur.
 • Een Led-lamp gaat ongeveer 20.000 uur mee.
 • Een gloeilamp slechts 1.000 uur
 • Overal toe te passen, zowel binnen als buiten
 • Beter voor het milieu. Zo’n 75 procent is recyclebaar, de rest mag bij het gewone afval
 • Direct na het opstarten heldere en volle verlichting
 • Mogelijk recht op Energie-Investeringsaftrek (EIA)

Hoe gaat Led Bedrijfsadvies te werk? Bekijk hiervoor onze uitgebreide website. Bent u overtuigd, dan kunt u het contactformulier invullen of ons bellen. Na uw aanvraag volgt een kennismakingsgesprek. Wij luisteren naar uw wensen en vertellen u welke mogelijkheden er allemaal zijn. Vervolgens wordt een interieurtekening gemaakt, met een lichtontwerp. Hierna komen wij graag bij u langs om het visuele lichtplan te visualiseren. Als we met elkaar in overeenstemming zijn, wordt het groene licht gegeven voor het uitrollen van het plan. Hierna worden afspraken gemaakt over levering en uitvoering. Tijdens het hele proces zorgen wij ervoor dat de planning en uitvoering goed verloopt. Na afloop evalueren we met u het hele proces vanaf het begin tot het eindresultaat.

Bent u geïnteresseerd in een van de diensten die Agentschap Henk Michelbrink jou kan bieden?

Neem dan contact met ons op en laat je vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden.


De continuïteit van uw bedrijf

U wilt als ondernemer natuurlijk opvallen. Niet alleen omdat dit de kans op het werven van nieuwe en terugkerende klanten vergroot, maar ook omdat het u stimuleert om in moeilijke tijden door te zetten en op die manier de continuïteit van uw bedrijf, te waarborgen.

Vooral indien u actief bent op een markt waar meerdere personen dezelfde producten of diensten als u aanbieden, moet u extra tijd stoppen in het creëren van een uniek beeld van uw bedrijf.

Dit zorgt ervoor dat uw doelgroep overal en onder elke willekeurige omstandigheid, uw product herkend. Alleen op die manier verzekerd u uzelf dat zij op zulke momenten, zonder te twijfelen voor uw product of dienst uit de vele opties, kiezen. Om dit gedrag te stimuleren is het aan te raden om uw marketingbeleid te laten aansluiten bij de behoeften van uw doelgroep.

Behalve dat u voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen zal moeten weten waar u met uw bedrijf naartoe streeft, bent u daarom ook genoodzaakt om meerdere offline en online marketingstrategieën tegelijkertijd in te zetten. 
Externe factoren

In de wereld van vandaag worden ondernemers echter door externe factoren gedwongen, om hun onlinepresentatie en bereikbaarheid op een professionelere en indringendere wijze aan te pakken.

Deze factoren kunnen onder andere zijn:

 • de Covid-19 pandemie die velen ervan weerhoudt om uw fysieke winkel te bezoeken;
 • het feit dat het voor de meeste personen gemakkelijker is om in de beslotenheid van hun huis te Googelen en hun aankopen te doen;
 • het feit dat het hebben van een online fan base waarmee u zowel via uw website als via de verschillende sociale media kanalen in contact staat, thans gewoon bij de moderne manier van zaken doen, behoort.  

Het loont vanwege deze factoren dus om dit aspect vanaf het begin goed aan te pakken. 

U zult wel weten dat uw online aanwezigheid tegenwoordig bepalend is voor het succes van uw bedrijf.

Daartoe dient uw website geoptimaliseerd te zijn, wat betekent dat het zoveel mogelijk in overeenstemming dient te zijn met de door Google en andere zoekmachines relevant geachte vereisten.

U kunt er op vertrouwen dat dit reeds het geval is indien:

 • uw website snel oplaadt;
 • prettig oogt;
 • goedwerkende relevante linken heeft;
 • de teksten gebaseerd zijn op voor uw branche relevante zoekwoorden;
 • aan sociale netwerken is gekoppeld;
 • en uitnodigt tot het delen van uw inhoud door de bezoekers van uw page.
Gebaseerd op het voorgaande zet u enkele marketingdoelstellingen uit, waarvan het maken van winst of het vergroten van uw naamsbekendheid de voornaamste zijn. Deze doelstellingen leiden onder meer tot het delen van uw content op sociale netwerken en het voeren van Google Ads campagnes, als marketingstrategie.

De bedrijfsleider

De bedrijfsleider van ons bedrijf is Henk Michelbrink. Hij houdt zich al vanaf de jaren zeventig bezig met het ondernemerschap. In eerste instantie gaf hij zijn krachten als werknemer bij diverse bedrijven waar hij als manager op verschillende afdelingen te werk was gesteld.

Vanwege zijn ondernemingszin ontwikkelde hij door de jaren heen een eigen concept, waarmee hij dagelijks verschillende bedrijven helpt met verwezenlijken van hun doelen. Door zijn liefde voor het vak en zijn gedrevenheid om steeds creatieve oplossingen aan te dragen voor zijn cliënten, bent u bij ons dus op het goede adres voor het helpen uitzetten van die marketingstrategieën die door andere

ondernemers vaak over het hoofd worden gezien; en zelfs een stiefmoederlijke behandeling krijgen.

Wij leggen de nadruk namelijk op:

 • het zijn van een affiliate agentschap;
 • het maken van whiteboard video’s;
 • het aanbieden van relevante blogartikelen; en
 • het promoten van uw producten en diensten in onze webwinkel, als de beproefde methoden waarop wij al vele bedrijven hebben geholpen bij het realiseren van hun doelen.

Wij houden ons bezig met de volgende promotiemethoden: 

 • affiliate agentschap: Als affiliate agentschap promoten wij uw bedrijf op onze webwinkel middels het plaatsen van een link naar uw product. Indien een internetter door het klikken van deze link op uw website belandt en een aankoop doet, betaalt u ons een vooraf afgesproken commissie;

 • whiteboard video’s: beelden spreken mensen aan en een animatie van of over uw product, dienst of bedrijft houdt hun aandacht langer vast. Natuurlijk moet de boodschap verwerkt in deze animatie belangrijk genoeg zijn voor de kijker. Wij hebben de tools in huis dit effect teweeg te brengen en uw bedrijf dus te laten spreken en opvallen op de door u beoogde online platformen;

 • blogartikelen: een goed artikel met bijbehorende foto’s of illustraties trekt uw doelgroep naar uw website. Van daaruit is het gemakkelijker om ze tot verdere interactie met u te bewegen of ze te stimuleren om uw artikel met hun online vriendenkring te delen. Deze zogeheten backlinks kunnen daardoor uw klantenkring doen groeien en daarmee ook de mogelijkheid om uw omzet te vergroten;

 • webwinkel: het doel van onze webwinkel is tweeledig. We promoten namelijk uw producten voor u en plaatsen daarnaast ook een affiliate link er op. Hierdoor bieden wij een bezoeker aan onze webwinkel alle benodigde informatie over uw onderneming aan, als de mogelijkheid om tot het kopen van uw product over te gaan.
Onze partners

Ten einde een zo uitgebreid mogelijk dienstenpakket te kunnen aanbieden, zijn wij als Agentschap Whiteboard video Affiliate Blogonderneming enkele partnerschappen aangegaan met de volgende bedrijven:

Sparringpartner voor ondernemers:

het kindje van ons bedrijf dat u helpt om uw onderneming te (her) structureren;

Ledbedrijfsadvies:

voor een uitgebreid lichtplan binnen elk gebouw;

Milk Essence:

een fabrikant van op kamelenmelk en plantaardige extracten (zoals Lavender en kamille) ontwikkelde schoonheidsproducten;

Sepa Green:

een leverancier van duurzame groene energie die ernaar streeft de marktleider op dit gebied in Nederland, te worden.

sepa green

Missie

Agentschap Henk Michelbrink gebruikt methoden om haar klanten te helpen zich beter op de digitale markt te profileren. Aangezien we een flexibele onderneming zijn, is ons klantenbestand ook gevarieerd. Wij helpen dus zowel zzp’ers met een eenmanszaak als ondernemingen die door meerdere personen worden geleid met op maat gesneden whiteboard video’s, blogpost en het promoten van hun producten via onze website. Ook doen wij aan affiliate marketing voor tal van bedrijven. 


Door deze handelingen aan ons toe te vertrouwen kunnen zij zich richten op de overige meer traditionele vormen van reclame maken en de overige dagelijkse werkzaamheden binnen hun bedrijf.


Wij hebben er een gewoonte van gemaakt om elk bedrijf dat wij onder onze hoede nemen, als het onze te beschouwen. Vandaar dat wij onze kennis, creativiteit en vaardigheden optimaal inzetten om het desbetreffende bedrijf succesvol te maken. Immers, als zij slagen als onderneming heeft dat ook zijn weerslag op onze eigen successen.


Ook groeit onze kennis bij elke opdracht die wij uitvoeren, wat ook te merken is aan onze aanpak van de daaropvolgende interventies.


Gelet op het voorgaande kunt u wellicht al zelf concluderen, dat wij het tot onze missie gemaakt hebben om elke onderneming te helpen succesvol te zijn, door hen onder andere met behulp van whiteboard videopresentaties, te helpen hun doelgroep te informeren over hun bestaan en hetgeen ze te bieden hebben.

Visie

Agentschap Henk Michelbrink vindt dat elk bedrijf een eerlijke kans moet krijgen om haar bedrijfsdoelen te realiseren. Daartoe is zij de rots in de branding die door middel van het online promoten van haar klanten, hen helpt die ene groep consumenten aan te

spreken die op het eerste gezicht onbereikbaar schijnen te zijn.

Als betrouwbaar affiliate agentschap werken wij er naar toe om binnen vijf jaar het bureau te zijn, waar zowel startende als reeds gevestigde ondernemers naar toe stappen, voor een van onze op maat gesneden online promotietrajecten. Samenzijn we immers sterk!