Corona schermen, kuchschermen, spatschermen van glas en r.v.s

Corona schermen, kuchschermen, spatschermen van glas en r.v.s

Het corona virus is nog maar een aantal maanden in Nederland aanwezig, en toch lijkt het al veel langer, is het tijdelijk of een blijver vragen velen zich af.

Corona preventieschermen worden inmiddels door diverse bedrijven aangeboden, maar vaak zijn deze van kunststof of plastic en dat is nou niet het materiaal dat zich goed laat schoonmaken met Ethanol, omdat het invreet op deze zachte materialen. Als deze coronaschermen van glas en r.v.s gemaakt worden speelt dit probleem niet.

Inmiddels hebben we mondkapjes en houden we waar het kan 1,5 meter afstand, maar hoe lang houden we dit vol? Economisch gezien begint het een ramp te worden en staan we aan de voet van een enorme crisis.

.

Wat houdt het nu precies in, het corona virus (covid-19)

Er zijn inmiddels al meerdere namen voor, zoals het corona virus – Covid-19 en Sars – cov-2

Bekende symptomen zijn:

  • Hoofdpijn
  • Koorts
  • Kortademig
  • Hoesten
  • Verkouden

Als je 1 of meerdere van deze symptomen hebt is toch wel verstandig om de huisarts te bellen, je weet immers niet of je drager bent en dus ook niet hoeveel mensen je weer zou kunnen besmetten denk er maar eens over na hoeveel contacten er b.v in 1 week kunnen zijn, zoals b.v je ouders je broers of zussen en collega’s op je werk of wellicht op een kleinschalig feestje.

Dus voorkomen is hier zeker beter dan genezen, blijf gezond.

Wil je naar aanleiding van dit verhaal glazen corona schermen bestellen? Maatwerk is ook mogelijk.