Corona Preventieschermen / Spatschermen/ Kuchschermen van veiligheidsglas

Wilt u uw medewerkers, klanten en bezoekers ook beschermen tegen het coronavirus en andere virussen? Dan is het gebruik van een glazen preventiescherm de oplossing.

Een preventiescherm van echt glas straalt luxe uit, is duurzaam en kan langere tijd mee. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van Corona en de verwachting/eis van de overheid dat elke branche hun plan moet presenteren hoe zij het tijdens deze crisis toch garant kunnen staan voor veiligheid en hygiene voor het personeel en de klanten is er meer nodig dan de tijdelijke plexiglas schermen die overal opduiken.

Plexiglas is welliswaar goedkoper in aanschaf en sneller te leveren dan echt (gehard) glas maar de duurzaamheid van glas maakt het dat dit een betere keus is voor langere termijn. De kunststof schermen voldoen vaak niet aan de veiligheidsnormen van de brandweer, wat op termijn nare gevolgen met zich mee kan brengen.

We weten niet hoe lang dit nog gaat duren, volgens experts moeten we wellicht nog rekenen op enkele jaren en er wordt al gezegd dat alles blijvend zal veranderen, op gebied van omgang en hygiëne. Weer een goede reden om te investeren in een goede en structurele oplossing, in plaats van de tijdelijke schermen van 3 mm plexiglas.

We hebben een aantal series glazen staande preventiescherm met gelaagd, glas op onze website staan.  Er zijn wat opties zoals een doorgeefluik. Al het glas is op de gewenste maat leverbaar.

Waarom een Corona Preventiescherm tegen het Corona virus en andere beschermt

Zoals je weet verspreidt het coronavirus zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Een glazen corona spatscherm voor een kassa of balie houdt deze druppeltjes tegen, waardoor receptionistes, kassamedewerkers en apothekers beschermd blijven. Denk hierbij ook aan het schoonmaken van de schermen met ethanol, wat geen enkele uitwerking heeft op glas en R.V.S 304 t.o.v kunststof schermen.

Glazen Corona Preventieschermen kopen

Ontdek ons assortiment Corona Spatschermen / kuchschermen en bescherm je medewerkers tegen de verspreiding van het coronavirus.De verwachte levertijd ligt op dit moment tussen de 3-5 werkdagen.

Whiteboard videoKlik hier voor whiteboard video

Maatwerk Glazen Corona Preventieschermen

Naast de kant-en-klare Preventie / Corona spatschermen, bieden wij ook de mogelijkheid om op maat gemaakte Corona schermen te leveren voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

*alle schermen die afwijken van de standaardformaten, hebben extra levertijd.